Vi utför alla typer av markjobb

Hem Om oss Projekt Våra kunder Tjänster Länkar Maskiner Bilder Kontakt

Mer än 20-års erfarenhet av markjobb och anläggningsarbeten

Marktjänst grundades 2008 och mycket har hänt sedan dess. Vi är dag ca 20 anställda på högsäsong och under lågsäsongen på vintern är vi ca 10 st. I företaget har vi mer än 20 års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten. I dag finns vi i nya fräscha lokaler efter Norra Obbolavägen i Umeå, med kontor och garage samlade på samma plats.

 

Vi utför tjänster till privatpersoner, byggbolag, bostadsrättsföreningar, kommun och landsting. Samtidigt som företaget har växt har vi tagit på oss större projekt som Hörnefors resecentrum och markarbetet på Brf Barken på Sandåkern. Det är viktigt för oss att även ta de små jobben och kunna erbjuda snabb och bra service. Under tiden har vi även hunnit bygga på oss en modern och miljöanpassad maskinpark med traktorer och grävmaskiner i olika storlekar.

 

I dag är vi certifierad entreprenör och serviceföretag för Baga Water Technology system för enskilda avlopp och vattenrening. Vi säljer även flockningsmedel, filter och reservdelar till Bagas produkter. 

 

Vi är även återförsäljare för Concleans produkter. 

 

Vi är certifierad montör åt lekutrustningsföretaget Kompan. Vi monterar deras lekutrustning från Sundsvall och uppåt när Kompan säljer utrustningen färdigmonterad på plats. 

 

Ta gärna kontakt med oss när du tänkt utföra projekt inom mark och anläggning.

Lennart Bergström, delägare och produktionsansvarig.

070- 605 51 91

lennart@marktjanst.net